perjantai 14. joulukuuta 2012

Melkein jo lomalla

Täällä alkaa olla jo aikamoinen lomafiilis, sillä eilen mulla oli vuoden viimeinen seminaari! Jopa norjaksi olleet tekstit tuli kahlattua nettisanakirjojen kanssa läpi ja loppupeleissä seminaari meni ihan hyvin. Ensi viikon maanantaina on vielä yksi luento ja tiistaina hurautan sitten kotiin joulun viettoon. Niin ihanaa nähdä taas pitkästä aikaan perhettä ja ystäviä, kaikkia on alkanut jo olemaan aikamoinen ikävä! Tänään aloitin joululahjojen ostamisen ja toivottavasti saisin kaikki ostettua täältä, että Suomessa voisin sitten keskittyä olennaisiin eli ystäviin, hengailuun, glögiin, pipareihin ja äidin ruokiin!

Muhun iski eilen todellinen joulufiilis, sillä onnistuin saamaan liput Vasakyrkanissa pidettyyn Lucia -konserttiin, joka oli aivan mieletön! Joululaulut kajahtivat niin syvälle ytimiin, että oksat pois! Ennen konserttia käytiin syömässä Nonna -nimisessä italialaisessa (Kungsgatan 12), joka osottautui todelliseksi helmeksi! Ensinnäkin paikka on sisutettu todella hauskasti, mutta voiton vei kyllä ruoka! Ihanan konstailematonta italialaista hyvistä raaka-aineista, voiko sitä enempää toivoakaan?

Nyt pitää alkaa valmistautua iltaan, sillä pariskuntadinneri kutsuu! Tässä vielä kuvia eiliseltä:

:)
Nonna

Antipastit

Minä frutti di mare -pastan kimpussa

Göteborgin Lucia


 Hauskaa viikonloppua!

-Milka

2 kommenttia:

  1. Äääähhh nää kaikki sun ihanat ravintolapostaukset saa aina veden kielelle!! Ihanaa joulua Miltsu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tän kaupungin vika! Liikaa kaikkia ihania rafloja tarjolla... IHANAA JOULUA SINNE MAAILMAN TOISELLE PUOLELLE KANS! <3

      Poista