keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Lunta ja pakkasta

Viimeisiä viikkoja ennen joululomaa viedään. Mun flunssa ei oikein tahdo loppua (pikkujoulut eivät auttaneet asiaa), mutta siitä huolimatta pitäs vähän vielä jaksaa hommailla ennen lomille lompsimista. Kirjastoon en ole vielä uskaltautunut tämän yskän ja nuhan kanssa, mutta kohta on kyllä pakko sillä musta on tainnut tulla vähän kämppähöperö. Tänään olen vielä tehnyt kouluhommia kotona ja huomenna alkaa sitten kurssin toisen osan luennot. Ensi viikkoon kuuluukin sitten vähän enemmän kouluhommia, joten toivottavasti tämä flunssa hellittäisi siihen mennessä. Ruotsin tentti olis tiedossa tiistaina ja sitten loppuviikosta syyslukukauden viimeiset seminaarit! Seminaariin kuuluu ryhmätyö ja henkilökohtainen essee, joten tekemistä riittää. Aijon kuitenkin olla stressaamatta näitä liikaa, sillä haluan nauttia tästä talvisesta ja jouluisesta Göteborgista niin paljon kuin vaan ehdin. Tänään tuli veronpalautukset, joten eiköhän joitain jouluostoksiakin voisi lähipäivinä tehdä ;)

Flunssasta huolimatta olen uskaltautunut ulos pakkaseen, sillä täällä on nyt niin nättiä! Tässsä vähän kuvia viime päiviltä... :)



 


Brunnsparken

Vanha postitalo
Tänään saadaan taas vieraita Suomesta ja loppu viikko ja viikonloppu meneekin joulukonsertissa, ravintoloissa ja kaupunkia kierrellessä. Ei huono ollenkaan! Ja ennen Suomeen lähtöä pitäisi käydä katsastamassa Lisebergin joulu ja löytää ruotsalaisten jouluherkkujen hienous, joka on ainakin multa ollut vähän kateissa. Ainakaan Julmustia (paikallinen joululimu) enkä myöskään sahramipullia ole vielä oikeen tajunnut...!

PUSS!
-Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti