keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ihana arki

Jäin tänään pari pysäkkiä ennen oikeata pysäkkiä ratikasta, sillä sää oli niin ihana kun suuntasin tämän päivän luennolle Hagan kampukselle. Luento aiheesta "Race and social change in the Obama era" olikin sitten melkein parempi kuin keli! Parhaat luennot on just näitä, joilla unohtaa olevansa koulussa.

Muita hyviä juttuja tässä viikossa on ollut eiliset laskiaispulla-överit, ihana nahkatakkilöytö loppualeista ja yllättäen eteen tupsahtanut vaihtaristipendi (kaikki Göteborgiin suuntaavat vaihtarit, muistakaa kysellä tätä koordinaattoriltanne:Adlerbert Foreign Student Hospitality Foundation Scolarship).

Kaiken viime aikojen menojen ja juhlimisten jälkeen tällainen normaali arki tuntuu niin ihanalta ja motivaatio kouluhommiinkin on taas löytynyt! 

Vasagatan
Tällä viikolla olisi vielä suunnitelmissa jonkinlainen alla hjärtans dag- dinneri ja sellanen rento+biletysvapaa viikonloppu! :)

Kram!
- Milka

5 kommenttia:

  1. Moi! Toivon pääseväni vuoden päästä Göteborgiin vaihtoon ja blogiasi on kiva lukea ja haaveilla! :)
    Osaatko kertoa lisää tuosta stipendistä? Ketkä kaikki sen voivat saada ja minkä verran rahaa sieltä tulisi?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla, että blogia lukee muutkin kuin sukulaiset ja ystävät :)

    Stipendistä osaan sanoa vain sen verran, että siihen on varattu määrä X rahaa, joka jaetaan kaikkien hakijoiden kesken. Eli luultavasti ei ole kyse mitenkään isosta summasta, mutta näin opiskelijana kaikki kahvitteluraha on aina plussaa :)

    Tsemppiä hakuprosessiin!

    VastaaPoista
  3. Heipsan! Tosi kiva blogi sulla. :) Jatka ihmeesä kirjoittelua. Mä toivottavasti opiskelen 13-14 lukuvuoden Göteborgissa, joten oon lukenut tätä innolla. Jaetaanko tuo stipendi kerran vuodessa eli säkin olit jo pitkään ollut Ruotsissa ennen kuin haku edes alkoi?

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista!! :) Oot valinnut kyllä todella hyvän vaihtokohteen, mä lupaan! Ja ihan huippua, että olet ajatellut olla täällä kanssa kokonaisen lukuvuoden. Musta ainakin tuntu, että vasta joulun jälkeen pääsi täällä ns. vauhtiin kun alkoi ruotsikin luistaa paremmin.

    En tiedä tosiaan tosta stipendistä sen enempää, mutta siitä kannattaa kysellä vaikka sitten kun tänne tulee (että onko stipendiä mahdollista hakea tänä vuonna ja jos on, niin milloin.) Voin vaikka kirjoitella sitten lisää, kun saan tietää paljonko summa oli! :)

    Ainoo, mitä stipendistä tiedän on tämä:

    http://www.gu.se/digitalAssets/1431/1431766_e_2013_4_ledigkung--relse.pdf

    Tsemppiä hakuprosessiin! :)

    VastaaPoista
  5. Betting - Dr.MCD
    You are going to want to 의정부 출장샵 place 포천 출장안마 a bet 의정부 출장안마 at Bet365 and it looks pretty good. There is a 통영 출장샵 few differences between our two 오산 출장샵 brands which means that we

    VastaaPoista