tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevät!

Huh! Tokavika kurssi on nyt paketissa ja vaihdon viimeinen kurssi lähti käyntiin eilen. Oon niin onnellinen, että sain kurssin valmiiksi ja että se on ohi nyt, vaikka se oli ehdottomasti yksi parhaista koko yliopistouran aikanani. Kurssi oli vaan mielettömän työläs! Projektityötä tuli väännettyä porukalla vielä torstain ja perjantain välisenä yönä joskus kahden aikaan (miks se menee aina näin??), mutta siitä huolimatta kokonaisuudessaan työstä tuli suhteellisen hyvä. Saas nähdä sitten mitä tentaattori siitä tykkäs!

Viime viikko meni tosiaan aamusta iltaan aina kirjastolla, mutta jotain kivaakin on viime aikoina tapahtunut. Mun porukat oli kylässä toissa viikon torstaista sunnuntaihin ja meillä oli, kuten olettaa saattaa, aivan ihana pidennetty viikonloppu.

Oli kiva käydä vähän ulkona syömässsä ja katsomassa After Dark- showta, joka oli tuhat kertaa parempi kuin mitä odotin! Lopussa jengi taputti seisaaltaan, tanssi ja lauloi porukalla La Dolce Vita- biisiä! Ja pakko vielä sanoa, että Christer Lindarw on kyllä aivan mieletön. Mun vanhemmat kävivät ensimmäistä kertaa katsomassa After Darkia Tukholmassa 1980 -luvulla ja Lindarw on siis vetänyt esityksiä aina tähän päivään saakka, eikä virta näyttäs loppuvan vielä pitkään aikaan.



Drag Queenien lisäks viikonloppuun kuului luonnollisesti hyvää ruokaa, viiniä ja kaupungilla kiertelyä. Oli niin kiva päästä näyttämään vanhemmille paikkoja, joissa oon pyörinyt Ossin kanssa lähes kaiket päivät viimeisten 7 kuukauden aikana. Sitten käytiin luonnollisesti Feskekörka:ssa hakemassa illaksi vähän ruokaa.






Niin ja kävin muuten viime viikolla ekassa työhaastattelussakin! Paikka oli kylläkin niin kaukana Göteborgista (työmatkoihin menis päivässä yli 2h), että en ole kovin harmissani, jos en paikkaa saa. Oli kuitenkin tosi hyvä käydä vähän testaamassa, että miten haastattelu sujuu ruotsiksi ja hyvinhän se ainakin mun mielestä meni!

Perjantaina käytiin sitten isommalla porukalla vähän juhlistamassa loppuseminaarin jälkeen. Publikista jatkettiin Henriksbergiin syömään ja pelaamaan bilistä ja pöytäfudista. Oli kyllä sairaan hauska ilta!

Huomenna alkaa viikon mittainen pääsiäisloma, luksusta!

Aurinkoista viikkoa kaikille!
-Milka

4 kommenttia:

  1. Hei onnea työnhakuun! Vaikka olisihan kiva saada teidät Suomeen kesäksi :) vähän vain tenttasin Lindaa teidän tilanteesta ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti!
    Aika toivottomalta tää kyllä näyttää, mutta yritän olla lannistumatta :) Mutta vaikka en töitä saiskaan, niin jäädään tänne kuitenkin, koska tässä vaiheessa töiden+kämpän metsästys Helsingistä tai Jyväskylästä olis tosi hanurista...

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, näistä tulee aina hyvälle tuulelle :) Ensiviikoksi luvattu taas sankkaa lumisadetta tms. Eiköhän se kesätyö anna pian kuulua itsestään!

    VastaaPoista
  4. Joo mä aina kauhistelen iltasanomien nettilööppejä kun aina on jotain "Ensi viikolla taas kylmenee"! Mutta onhan sen kevään pakko tulla sinnekin joskus? :)

    VastaaPoista