tiistai 18. syyskuuta 2012

Ai että mikä viikonloppu!

Hejsan alla!

Viime viikonloppu oli kokonaisuudessaan aivan mahtava! Ehdottomasti hauskin tähän asti :) Perjantai-ilta meni kurssikaverin synttäreillä, lauantaina käytiin vähän ulkoilemassa Slotsskogsparkenissa ja sunnuntai vietettiin Lisebergissä, pohjoismaiden suurimmassa huvipuistossa! Tässä kuvapläjäys viikonlopulta:



Meillä kävi todella hyvä tuuri, ettei vettä tullut aivan koko viikonloppuna. Täällä sataa lähes joka päivä, joten lauantai tuntui erityisen ihanalta, sillä aurinko paistoi välillä ihan kirkkaalta taivaalta. Täydellinen syyssää.

 

Slottsskogsparkenissa on pari lampea, isoja nurmikenttiä, kahviloita, eläinpuisto ja erilaisia pelikenttiä. Eläinpuistoon ei ollut mitään sisäänpääsymaksua, joten senkin vuoksi suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille! Tänne tullaan ehdottomasti picnikille sitten keväällä :)



Eläimiä tuolla oli joka lähtöön. Oli hirviä ja kauriita, joutsenia ja hylkeitä, lampaita ja hevosia, pingviinejä ja riikinkukkoja :)


Kohta tulee jo kuukausi täyteen täällä Göteborgissa ja paljon on jo nähty, mutta paljon on vielä nähtävää. Koulu on alkanut rullata jo vähän paremmin ja ruotsin kielikin on musta jo vähän helpompaa. Torstaina olisi ruotsin tasokoe, jonka jälkeen opiskelijat jaetaan sitten oman tason mukaisille ruotsin kursseille. Tämä viikko muuten menee kenttätyötä alottaessa, kurssikirjallisuutta lukiessa (homma etenee hitaasti, mutta varmasti) ja SITSATESSA! Meillä on huomenna keskiviikkona ensimmäiset sittningit!




Oli pakko vähän tähystellä maisemia
Huipulla tuulee :)
 Sunnuntaina suuntasimme sitten Lisebergiin, joka on kävelymatkan päässä Olofshöjdistä. Iloksemme Jyrki oli saanut työpaikaltaan ilmaislippuja ja rannekkeita, joista me päästiin sitten myös nauttimaan. Voi sitä kiljumisen ja nauramisen määrää!!


Itse paikkana Liseberg on todella mahtava, vaikka ei vuoristoradoista ja muista kieputtimista niin välittäisikään. Huvipuistossa on paljon kivoja ravintoloita ja kahviloita ja muuta ihmeteltävää. Loka-marraskuussa paikka muutetaan joulutoriksi, joka on ainakin paikallisten mukaan näkemisen arvoinen!


Musta on tullut vaan niin nössö, etten ihan jokaiseen laitteeseen uskaltautunut. Jyrki ja Kati uskaltautu kuitenkin tähän vapaapudotushirvitykeen :)

Kahvitauko

Tove ja Astrid

"Maxhastigheten är 90 km i timmen och första backen har en fallvinkel på hela 70 grader"
Lisebergissä oli ehdottomasti parhaimmat vuoristoradat, joissa oon koskaan käyny! Tää varsinkin!!

Kati ja törmäilyautot

Eiks olekin sulonen paikka!

Repeilyä maailmanpyörässä


Vaikka mä voitin vain yhden säälittävän pussin Bilareita enkä tuota kahen kilon siikaa Geishapakettia, niin päivä oli kyllä ihan mielettömän hauska!


Nyt pitää lähtee painelemaan kirjastolle!

Ha det bra!

- Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti