sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Koulua ja kanelipullia

Hejsan!

Hur är läget? :) Toinen viikko Göteborgissa ja ensimmäinen viikko koulussa on nyt paketissa. Ihan järjetöntä, että oon asunut täällä jo kaksi viikkoa. Aika menee niin älytöntä vauhtia... Ensimmäinen viikko koulussa on ollut todella jännittävä ja sen vuoksi todella raskas. Heti toisena päivänä tuli pitää presentaatio, ja vaikkakin sen tuli olla todella lyhyt, raastoi se mun hermoja enemmän kuin mikään työ koko yliopistourani aikana! Ja vaan siksi, että se piti pitää ruotsiksi. No, siitäkin selvittiin :)


 Meillä on ollut lähes joka päivä koulua ja sitten ollaan oltu kirjastolla lukemassa tenttikirjallisuutta, joka on tietenkin suurimmaksi osaksi ruotsiksi. Mun lukunopeus tällä hetkellä on noin 10 sivua tuntiin, joten ei hyvin mee... Onneks aihe ja kurssit on tosi mielenkiintosia, joten ittensä motivoiminen ei ole mitenkään vaikeeta :)


Näinä parina viikkona ollaan pyöritty paljon Hagan kaupunginosassa, sillä se sijaitsee ihan meijän laitoksen vieressä. Ollaan käyty testaamassa jäätävän isot kanelbullat ja ihana kala -ja äyriäisravintola Sjöbaren



Parane pian!



 Sjöbaren on aika pieni paikka, jonne varmastikin kannattaa tehdä pöytävaraus perjantaisin ja viikonloppuisin. Me onnistuttiin saamaan pöytä kuitenkin ihan heti vaikka paikka oli todella täysi. Tilattiin äyriäispastaa ja simpukoita, joista simpukat vei kyllä voiton, vaikka pastakin oli ihan tosi herkkua!

Juotiin merivettä




Suosittelen kyllä tota Sjöbarenia! Sijainti ihan kymppi ja ruokakin todella hyvää. Göteborg on todella tunnettu merenherkuistaan, joita pyydetään tästä lähivesiltä.

 Haga on täynnä myös söpöjä kahviloita, joissa kanelipullat on aivan jäätävän isoja ja herkullisia! Täällä ei säästellä sokerin, voin ja kanelin kanssa ja hyvä niin!

 Täällä myös sataa aika paljon (aina joka toinen päivä), sen vuoksi tuo lässähtänyt tukka! :D










Sori Ossi, ruokailukuvat ei välttämättä ole kauheen imartelevia, mutta tää kuva on musta aivan mainio :)


Odottelen innolla jo ensi viikkoa! Tiedossa on luentoja ja kaupungin järjestämä Kick Off -tapahtuma Trädgårdissa.

Hejjjdåå!
 - Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti