tiistai 16. lokakuuta 2012

Huonekalujen dyykkausta

Tykkään sisustamisesta todella paljon, mutta kaikkien näiden muuttojen keskellä olen jättänyt sen vähemmälle huomiolle. Nyt kuitenkin tarkoituksena olisi pysyä yhdessä osoitteessa kokonainen vuosi (tämä on mulle todella paljon!), joten sisutamiseenkin olisi kiva alkaa taas panostamaan. Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa sisustan mun kodin Artekilla Ikean sijaan, mutta opiskelijoita kun ollaan, niin ei ole varaa olla kovin nirso sisustuksen suhteen.

Olinkin siis todella innoissani, kun sunnuntaina satuimme löytämään meidän ROSKISKATOKSESTA jonkun hylkäämät huonekalut, jotka huostaanotettiin meille välittömästi! Huonekalut olivat todella hyvässä kunnossa ja mikä parasta, ilmaisia. Opiskelija budjetti kiittää! Nyt meillä on kauan kaivattu sohvapöytä ja makkarissa lipasto (tv-taso :D) Nyt alkaa tämä meidän Olofshöjdin kämppä muistuttamaan jo kotia! En nyt välttämättä ole mikään lasipöytien suurin ystävä, mutta olen kyllä nähnyt rumempiakin pöytiä :)

Tässä vähän kuvia meidän kodista ja dyykkauslöydöistä!

Dyykkauslöytö nro. 1



Ihan hyvin toi pöytä sopii musta meille, eikö? Olis kyllä kiva saada jotain tauluja seinille ja jalkalamppukin olis ostoslistalla.

Yki Nummen Lokki
Sitten päästään keittiöön, joka on kyllä ihan kivan tilava. Neljän hengen ruokapöytä mahtuu tonne mainiosti, liesi+uuni on ihan hyvät ja jääkaappi onneksi todella uusi ja siisti. Mutta kyllä keittiöstä puutteitakin löytyy... Esimerkiksi liesituuletin, joka loistaa poissaolollaan. Ollan saatu jo palohälytinkin huutamaan, mutta minkäs teet kun ei ole liesituuletinta!! Mielenkiintoinen ratkaisu on ollut myös se, että parveke on rakennettu niin että sinne pääsee ainoastaan kylpyhuoneen kautta. (?!)







Dyykkauslöytä nro.2


Vaikka tämä asunto ei ole täydellinen, on tässä monta hyvääkin puolta. Tilaa on ainakin tarpeeksi, sillä meillä on kaksi makkaria, joista toinen toimii vierashuoneena/työhuoneena. Tykkään myös siitä, että tämä asunto on ylimmässä kerroksessa, joten huoneet ovat korkeita.

Tästä on musta ihan hyvä jatkaa sisustusprojektia :)
Hejdå!
-Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti