sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tenttistressiä ja Elitserieniä

Viime viikko oli kyllä tähänastisista viikoista ehdottomasti rankin! Oon niin ilonen, että perjantain tentti on nyt takana ja eiköhän se läpi mennyt. Toivottavasti ainakin! Täällä on tosi erilainen systeemi kuin Suomessa tenttien suhteen. Kurssikirjallisuutta on niin paljon, ettei sitä mitenkään pysty lukemaan läpi kokonaan, saatikaan että kaikki kirjat saisi käsiinsä. Täällä monet ostaakin kaikki kurssikirjat. Itse ostin vain yhden kirjan ja muuten kalastelin kirjoja kirjastosta ja luin paljon salikappaleita. Itse tenttiin annettiin etukäteen n. 35 kysymystä ("instudiering -och tentamensfrågor"), joista kolme tuli sitten itse tenttiin. Kysymykset halpottivat lukemista, mutta rankkaa ja työlästä se oli silti!

Tentin jälkeen painelin vähän purkamaan stressiä kaupoille ja myöhemmin nähtiin kurssikavereita The bishops arms -olutbaarissa, josta jatkettiin vielä Rumpanbariin. Naurettiin kyllä sitä, että ollaan varmaan huonoimmat vaihto-oppilaat ikinä kun käydään niin vähän ulkona! Nyt pitää vähän petrata!! :)

Lauantaina oltiin katsomassa Eevan ja Jyrkin kanssa paikallista jääkiekkoa Scandinaviumissa, joka on tietysti lajeista parhain! Ihan hyvin nämä ruotsalaisetkin vetivät, mutta ei ne kyllä Suomelle pärjää! (Kevään MM-kisoja odotellessa...) Göteborgin joukkua Frölunda Indians pelasi Timrå IK:ta vastaan ja voitti kirkkaasti 3-1. Pelin jälkeen kurni kaikkien mahat siihen malliin, että ruokaa oli saatava. Mentiin kotimatkalla olleeseen EAT -ravintolaan, joka sijaitsee osoitteessa Södra Vägen 77. Parhain burgeri Göteborgissa tähän asti, hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan, mukava henkilökunta ja hyvä sijainti! Suosittelen :)

Tässä kuvia lauantailta:


Go Frölunda, Go Göteborg!!



Nyt vege-tortillojen tekoon! Ha det så bra!
- Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti