sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sekametelisoppa

...sitä tämä viikko on ollut! Ja kiireinen kuin mikä! Perjantaina oli vika luento ja seminaari, joten kurssi alkaa olla jo voiton puolella - ainakin melkein. Ensi viikon perjantaina on tentti, joten ensi viikko menee varmasti aika tiiviisti kirjaston lukusalissa. Mutta kyllä tähän viikkoon on mahtunut muutakin kuin koulua, nimittäin kokkauskurssi oli taas torstaina! Kokkailtiin perinteistä ruotsalaista Husmanskostia ja sen lisäksi opin fileoimaan kampelan!

Koko viikko on mennyt aika juostessa, joten ruokahommat ovat jääneet aika vähälle. Paitsi tiistai-iltana kun pistettiin pastakone hyrräämään ja tehtiin sen kanssa katkarapuja chili-valkosipuliöljyssä.


Niin ja ostettiin me myös auto tossa keskiviikkona!! Nyt voidaan lähteä tutkimaan Ruotsia oikeen kunnolla. Tavoitteena olis tutustua Göteborgin lähialueisiin ja käydä lähiaikoina ainakin Malmössä. Eipä tässä ihan hirveen montaa viikonloppua ole enää ennen kuin on jo joulu ja aika lähteä Suomeen visiitille. Pitäisi alkaa katsoa jo lentolippujakin... Olen kyllä niin iloinen, että päätettiin olla täällä kokonainen vuosi, sillä olisi kyllä ihan todella outoa, jos jo parin kuukauden päästä koko vaihto olisi ohi. Olisi nimittäin ihanaa lähteä tammi-helmikuussa laskureissulle esimerkiksi Säleniin tai Åreen ja keväämmällä tutustua esimerkiksi Gotlantiin ja Taalainmaahan ja tietenkin myös Oslossa olisi kiva käydä ja Kööpenhaminassa, kun ne on niin lyhyen matkan päässä Göteborgista. Pitää varmaan vähän höllätä koulun suhteen jatkossa, että ehditään nähdä kaikki nämä paikat!

Mutta takaisin tähän viikkoon...

Perjantaina olimme pienellä porukalla ulkona syömässä ja lauantaina hurautimme Freeport -outlet alueelle. Liikkeitä alueella oli ihan kivasti mm. Nudie jeans, Peak, Filippa K, WeSC, Björn Borg, Nike, Adidas, Salomon, Acne... Varsinkin urheiluvaatteita ja lasketteluvaatteita tuolla oli tosi hyvin tarjolla. Ja miehille oli kyllä paremmat valikoimat kokojen suhteen. Monissa liikkeissä oli nimittäin enään jäljellä joko XS tai XL -kokoja naisille. Mutta tonne voisin kyllä suhauttaa myös toisenkin kerran!
Blondit Spaghetti Westernissä




 Illalla teimme valkosipuli-persilja etanoita ja suppilovahvero pastaa. Äiti oli lähettänyt Suomesta asti kuivattuja suppiksia, joten olihan se heti pakko päästä maistamaan niitä! Tuntui kyllä vähän jännältä syödä Kirkkonummelaisia suppiksia Göteborgissa :)





Koko viikko oli ihanan aurinkoinen, mutta tänään ja eilen on tullut vettä taas ihan kiitettävään malliin. Joten eiköhän tämä päivä mene rennosti kotona latautuen ensi viikon luku-urakkaan.

Rentoa sunnuntaita kaikille!
- Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti