perjantai 5. lokakuuta 2012

Kanon veckan

Aika kanon viikko tosiaan taas takana. Nyt makaan sohvalla ja mietiskelen, että kehtaisko mennä päikkäreille. Vois ehkä varata leffaliput illaks?

Maanantaina käytiin tekemässä haastatteluita meidän kenttätyöhön, joka oli suhteellisen jännittävää. Tosiaan tohon Arbetsorganisation och ledarskap -kurssiin kuuluu kenttätyö, seminaarit ja tentti. Onneks tästä kaikesta saa sitten sen 15 opintopistettä!! Muutenkin alkaa kuumottelee parin viikon päästä oleva tentti, johon oon yrittänyt lukea enemmän ja vähemmän ahkerasti. Viikolla on ollut luentoja, seminaari ja yritysvierailu, joka tehtiin tänään. Tää kurssi on kyl jotain niin erilaista kun mihin Suomessa oon tottunut. Seminaareissa ollaan aina yliaikaa, koska kaikki haluaa sanoa jotakin ja heittää kysymyksiä ja kommentteja. Kurssilla tehdään ryhmätöitä, sovelletaan teoriaa käytäntöön ja ollaan me katsottu videopätkiäkin. Kaikesta sitten tosiaan keskustellaan ja kaikkea pohdiskellaan yhdessä porukalla. Tää on sitä ehtaa ruotsalaista "diskuteeraamista".

Eilen torstaina oltiin kokkauskurssilla! Oioioioi miten mahtava homma! Tehtiin simpukoita kolmella eri tavalla ja oli kyllä niiiin hyvää! Ja mun mieltä lämmittää niin paljon kun pystyn syömään lähistöltä pyydettyjä juttuja. Enkä ole muuten koskaan nähny noin isoja simpukoita!


Moules Marinière
 
St Agut gratinerade blåmusslor

Torsk med savoykål och mussel beurre blanc


Tänään sen yritysvierailun jälkeen paineltiin lounaalle ja tsempattiin ittemme vielä kiertelemään Trädgårdsföreningen- nimiseen puistoon, jossa on kasvihuoneita ja ruusutarha. 

Göteborg alkaa olla aika syksyinen kaupunki, mutta ruusut jakso kukkia vielä näin lokakuussakin.




















Hauskaa viikonloppua!!
- Milka




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti