maanantai 26. marraskuuta 2012

Förkylning

Tämän hetken olotila: kipeä. Ja pahimpaan mahdolliseen aikaan tietenkin! Perjantaina olis tentti, jonka eteeen pitäis paiskia todella paljon hommia vielä koko viikko, eikä tämä jäätävä kurkkukipu ja yskä (joka yhdistiselmänä on jotakin todella pirullista) auta kovinkaan paljon asiaa. Ajattelin antaa itselleni yhden päivän aikaa olla kipeä, joten huomenna oloista huolimatta on tartuttava tenttikirjoihin ja pistettävä sissivaihe silmään. Ennen sitä ajattelin juoda litroittan kaamoksen nujertajaa, vetää strepsilssejä ja pysytellä sisätiloissa. Kaamoksen nujertaja on muuten ihan huippujuoma syksyyn! Siihen tarvitaan:

- Rooibosteetä
- Sitruunaa
- Hunajaa
- Tuoretta inkivääriä

Viikonloppuna käytiin Tjolöholmin joulumarkkinoilla, jotka olivat todella käymisen arvoiset, vaikkei joulufiilistä ihan vielä olekaan. Tarjolla oli erilaisia käsitöitä ja lähituottajien ruokia ja juomia. Mua yllättäen kiinnosti varsinkin toi ruokapuoli ja mukaan lähtikin ainakin juustoja ja leipää!




Jouluruusuja
Kanderade äpplet


Lisää kuvateksti


Enbärsmust

Saatiin vielä nauttia ihanasta auringonlaskusta ennen kotiin lähtöä.

Saas nyt nähdä miten tämä viikko menee... Mulla kun on tapana sitten olla todella kipeä, jos jonkun flunssan saan napattua.

Pysykää te kaikki muut terveinä! Vi hörs!
-Milka

4 kommenttia:

  1. Voi ei, just kun viime vkl oli puhetta tosta kipeeks tulemisesta...paranemisia!! Harmi kun ei päästy Tjolöholmiin mukaan tällä kertaa, kivan näköistä ja ihania herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Teidän Köpis kuvat näytti kanssa ihanilta! Lauantaina nähdään sitten!! :)

      Poista
  2. Paranemisia Milka!! Tuskin lähdet vielä keskiviikkona bodypumpiin, mutta nähdään sitten lauantaina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt taitaa jäädä väliin, mutta voit lyöttäytyä sen bodaajanaisen seuraan? Tulis ainakin laitettuu tarpeeks isot painot :D

      Lauantaina nähdään <3

      Poista