maanantai 19. marraskuuta 2012

Wasabilla maustettu lauantai-ilta

Mua alkaa vähän naurattaa tää mun blogin ruokavoittoisuus. Ajattelin kyllä alusta alkaen, että haluan kirjoittaa Göteborgin ruokakulttuurista ja ravintolatarjonnasta, mutta ehkä jotkut muutkin jutut olisi kiinnostavia? Näistä ei ainakaan irtoa kauheasti käytännön tietoa ja tipsejä niille, jotka miettivät Göteborgiin lähtöä, mutta toivottavasti ne nostattaa fiilistä ylipäätään lähteä vaihtoon ja varsinkin Göteborgiin! :) Mutta voisin kyllä tehdä jonkun info-jutun tässä lähiaikoina, jos joku keväällä vaihtoon lähtevä vaikka sattuu lukemaan tätä!

Nyt tulis taas kuitenkin yksi ruokaan liittyvä postaus, sillä lauantaina pidettiin meillä pienet sushi-kekkerit Eevan ja Jyrkin kanssa. Mun mielestä just sushi ja muut tollaset "väkerrys"ruuat (sushi, fondue, raclette...) on parhaita kun on vieraita, sillä niitä on niin kiva tehdä yhdessä porukalla. Ilta  ja yö hurahtikin sitten vauhdilla sushien, juustojen, viinin ja Vain elämää -biisien voimin :) Vieraat hipsivät kotiin joskus neljän pintaan eikä kukaan voinut uskoa siinä vaiheessa, että kello oli jo niin paljon! Merkki hauskasta illasta sanon minä :)

California rullien tekoa piti vähän funtsia

Jyrki ja Ossi raputikkujen kimpussa







Jälkkärit
Tämä viikko meneekin tiiviisti ensi viikon tenttiin lukiessa ja seminaarityötä valmistellessa. Torstaina saadaan vieras Suomesta, joten viikonlopusta tulee varmasti taas ravintola - ja ruokapainotteinen :) Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä katsastamaan myös ensimmäiset joulumarkkinatkin täällä!

Hauskaa viikkoa kaikille! (Alle kuukauden päästä nähdään taas Suomessa!)
- Milka




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti