torstai 1. marraskuuta 2012

Happihyppelyä

Ensimmäisten viikkojen aikana täällä tuli urheiltua vähän laiskasti, mutta sen jälkeen kun hommasin jäsenyyden Fysikenille, olen päässyt taas hyvin kiinni urheilurytmiin. Salijuttujen lisäksi tykkään todella paljon lenkkeilystä ja viime viikkoina olenkin löytänyt ihan törkeen hyviä lenkkimaastoja täältä! Ehdoton suosikki tällä hetkellä on Delsjön golfkentän ympärillä kulkevat ulkoilumaastot. Juokseminen on vaan niin paljon mukavampaa kun ei tarvitse juosta koko matkaa asfaltilla ja Delsjö on tämän lisäksi ihan mielettämön kaunista aluetta. Kolme kertaa olen törmännyt peuroihin ja kauriisin ja vielä varmaan pari viikkoa saadaan nauttia myös ihanista syksyn väreistä täällä!

Viime viikonloppuna kaiken stressin ja työuupumuksen keskellä päätettiin lähteä Delsjöhön ulkoilemaan ihan kameran kanssa ja inspiroiguin niin noista peurojen hyppelyistä, että loppupeleissä lenkki taisi olla todellinen happiHYPPELY :)




















Ensimmäisen tentin tulokset tulivat ja läpihän se meni! On kyllä aika mieletön ja lähes voittamaton olo just nyt, sillä vielä pari kuukautta sitten tää kaikki tuntui aika mahdottomalta :) Huomenna olis vielä kenttätyön esittely ja sen jälkeen ansaittu viikonloppu ilman mitään koulujuttuja! Ja vielä kirsikkana kakun päällä tietenkin se, että Matias tulee meille kylään koko viikonlopuksi!

Kuullaan taas!
-Milka

2 kommenttia:

  1. Toi on just sitä lenkkeilyn parhautta ku löytää uusia mestoja ja pällistelet siellä vaan luonnonkauneutta etkä ees huomaa et oot treenaamassa:) sama kävi mulla sveitsissäkin!

    VastaaPoista
  2. Jep! Kesäkunto 2013 here I come!! :D

    VastaaPoista