sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lugn helg

Hyvää syntymäpäivää ja isänpäivää iskälle!!


Minä ja iskä Empire State Buildingissä pari vuotta sitten


Viikonloppu on mennyt todella rennosti ilman mitään ihmeempiä kiemuroita. Perjantaina käytiin katsomassa Skyfall ja suurena Bond -fanina ja vielä suurempana Daniel Craig -fanina en oikeen meinannut pysyä siinä tuolissani kun olin niin innoissani. Ja leffa oli aivan jääääätävän hyvä! Ja Craig ihan jääääätävän komea.


Leffan jälkeen käytiin pakollisilla Dry Martineilla ja koska Ruotsissa ollaan, niin tietenkin tasokas baari + ravintola löytyi itse leffateatterista.  Göteborgista löytyy kaksi isoa SF:n leffateatteria, toinen on ihan keskustassa ja toinen, eli tämä missä me oltiin, sijaitsee Scandinaviumin ja Ullevin välissä. Näiden lisäksi kaupungissa on useita yksityisiä ja pienempiä leffateattereita, joissa haluaisin ehdottomasti käydä!



Tänään olen kyhännyt kasaan argumentteja tiistaista väittelyä varten, joka on yksi uuden kurssini seminaareista. Uusi kurssi on valtio-opin puolelta ja on nimeltään Politisk teori och internationell politik. Valitsin sen varsinkin ton jälkimmäisen takia, sillä Jyväskylässä on tarjolla vain kahden opintopisteen kokoinen maailmanpolitiikan kurssi. Kurssi on jaettu selkeästi kahteen osaan ja ensimmäisen osan tentti on jo 30. marraskuuta, joten kiire tulee! Mutta nyt otan vielä rennosti, niin jaksaa sitten ens viikon painaa. :)

Rentoa sunnuntaita kaikille!
-Milka

2 kommenttia:

  1. Jaoin ihan samat fiilikset tosta uudesta Bondista, me ehdittiin keskusteleen siitä ihan liian vähän!! :) Tekis mieli mennä kattoon uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin ehdittiin ihan liian vähän, hitto kun siellä ruotsin tunnilla ei ehdi höpistä enempää! :)

      Poista