tiistai 6. marraskuuta 2012

Viikonloppu pähkinänkuoressa


Viikonloppu meni todella nopeasti ja vauhdikkaasti, kiitos pikkuveljeni! :) Perjantaina saatiin vihdoin ja viimein ensimmäinen kurssi valmiiksi kenttätyön esittelyn ja opponointien jälkeen. Fiilis oli siis jo sen takia ihan katossa, sillä edessä oli vihdoin täysin stressitön viikonloppu. Matias tuli siis juuri oikeaan aikaan meille kyläilemään. Viikonloppu aloitettiin Göteborgilaiseen tapaan After workillä ja paikkana oli tällä kertaa Istället, joka sijaitsee osoitteessa Linnégatan 37. Meillä kävi hyvä tuuri ja saatiin pöytä täpötäydeltä terassilta.

After workin jälkeen suuntasimme keskustaan, sillä olin varannut meille pöydän Familjenista (Arkivgatan7). Paikka oli aivan uusi meille, mutta valinta osui täysin nappiin! Ruoka ja palvelu olivat todella tasokasta ja näiden lisäksi ravintolassa on yksi Göteborgin parhaista drinkkibaareista! Siitä se ajatus sitten lähti...





















 Lauantaina sain revittyä pojat xboxin ääreltä ja suuntasimme kaupungille syömään ja shoppailemaan. Oltiin perjantaina käyty ostamassa vähän mereneläviä lauantai-illaksi ja saatiinkiin loihdittua aikamoinen illallinen, johon kuului taskurapuja, merirapuja ja kampelaa + tilpehöörit.

Sunnuntaina otettiin sitten auto alle ja paineltiin Freeporttiin shoppailemaan. Matiaksen lento lähti vasta illalla, joten ehdimme käydä vielä Universeumissa ja ennen kentälle lähtöä käytiin vielä tutkailemassa Göteborgin valoja Heaven 23:ssa.


Lauantain rapuja






Kaikenkaikkiaan aivan mahtava viikonloppu! Tällä viikolla alkoi sitten jo ihan uudet kuviot koulun osalta ja ostin myös lentoliput Suomeen jouluksi. Aika rientää, mutta niin se menee kun on näin kivaa!

Kivaa viikkoa kaikille!
- Milka

2 kommenttia:

  1. Ehanaa! :) vedittekö taskumaakarit vasaralla auki vai mitä teitte niille? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kynnet vedettiin kaulimella auki! :D ei ollu ihan salonkikelposta touhua! Yritettiin kattoo youtubesta ohjeita noiden syömiseen, mutta ei se ollut ihan kauheen helppoa... Mutta hauskaa ainaskin!

      Poista